NIS America heeft de officiële lanceringsdatum voor Western aangekondigd Giraffe en Annika, werk ontwikkeld door Atelier Mimina, op PlayStation 4 en Nintendo Switch. De titel is vanaf beschikbaar 28 augustus in digitale versie. De uitgever bevestigde ook de aanwezigheid van één limited edition in winkelformaat.

Een magisch en mysterieus avontuur wacht op je! Wanneer een jong meisje genaamd Annika wakker wordt uit een vreemde droom, zit ze vast in het mysterieuze "Spica-eiland" zonder enige herinnering aan hoe ze daar terecht is gekomen. Tijdens de verkenning ontmoet hij een jongen genaamd Giraffe, die haar lijkt te kennen en de taak heeft om drie speciale fragmenten van sterren op het eiland te vinden om de mysteries van zijn vergeten herinneringen te onthullen. Tijdens de zoektocht naar de fragmenten ontmoet Annika Lily, de heks van het mysterieuze bos, die haar uitdaagt in de strijd! Gelukkig komt Annika als overwinnaar tevoorschijn en ontdekt ze een fragment van een ster. Na het oorverdovende fragment krijgt ze plotseling buitengewone visioenen. Welke geheimen wachten dit onwaarschijnlijke trio avonturiers op het eiland Spica?

Voor degenen die niet willen wachten op de bovengenoemde consoleversie, melden we de aanwezigheid van Giraffe en Annika ook op de Steam winkel, waar de betreffende game al beschikbaar is.