Final Fantasy VII remakeSquare Enix heeft mogelijk per ongeluk het bestaan ​​van de pc-versie van Final Fantasy VII Remake.

Het is bekend dat de titel een exclusief tijdsbestek van één jaar is voor Playstation 4 en er is nog steeds geen officiële aankondiging over de versies voor andere platforms, hoewel hun bestaan ​​zeer waarschijnlijk is.

Vooral die voor pc lijkt bijna zeker, vooral daarna de feestelijke trailer gepubliceerd op Youtube.

De video toont een bericht van de producent, Yoshinori Kitase, en wordt afgewisseld met gameplay-fragmenten. In de eerste delen van de video is de tekst duidelijk zichtbaar "Gameplay vastgelegd op pc".

Het is duidelijk geen automatische bevestiging van het bestaan ​​van deze versie en het zou gewoon beelden kunnen zijn die tijdens de ontwikkeling zijn vastgelegd, maar anders zouden het de eerste afbeeldingen zijn van Final Fantasy VII Remake voor pc.