I DLC zijn nu iets normaals voor de videogames van vandaag, gehaat of niet. In de meeste gevallen maken ze spelers woedend omdat ze meer stukken verwijderd en apart verkocht lijken dan echte extra inhoud, maar dit is zeker niet van toepassing op The Witcher 3, die twee van de meest volwaardige DLC's ooit heeft ontvangen.

Hetzelfde, of misschien zelfs iets beters, zal gebeuren Cyberpunk 2077. De president van het bedrijf, Adam Kicinski, Heeft in feite gedeclareerd dat de aanvullende inhoud van de langverwachte titel (komt naar September) zal kort voor de release worden aangekondigd en dat "ze zullen in ieder geval deel uitmaken van The Witcher 3'.

Gezien dat Hearts of Stone e Blood and Wine behoren tot de DLC met de beste prijs / kwaliteit-verhouding, of tot de beste die ooit zijn ontwikkeld, kunnen we zeker zijn van de toekomstige kwaliteit van de aanvullende inhoud van Cyberpunk 2077.