WaarderingWaardering is ongetwijfeld het spel van het moment. Hoewel de nieuwe Riot Games-titel nog steeds in gesloten bèta is, het gedeelte over Twitch het registreerde duizelingwekkende pieken van toeschouwers, ook vanwege de distributiemethode van de sleutels die nauw verband hield met de duurzaamheid op het kanaal van de streamerpartners van het softwarehuis.

Het verlangen om te wachten op de laten vallen de sleutels ontketenden ook een goed leger van "profiteurs" die er goed aan dachten om sleutels te verzamelen dankzij meerdere accounts en bots, om ze later tegen exorbitante prijzen te verkopen.

Accounts met bètatoegang zijn inderdaad in grote aantallen verschenen op eBay, met prijzen die gaan van 30 tot 250-dollars. Een nogal dubieus systeem waar Riot Games echt niet van hield, zo erg zelfs dat het bedrijf besloot er een rem op te zetten.

Met een aankondiging op de officiële tweet in feite heeft het softwarehuis het massale verbod op de zogenaamde aangekondigd botters en alle accounts verkregen op een "onorthodoxe" manier, waarbij ze worden afgeraden ze van derden te kopen om niet van de bèta te worden uitgesloten.

Het enige dat overblijft, is jezelf te wapenen met geduld en te wachten om een ​​van de gelukkigen te zijn die toegang krijgt tot de game op Twitch, waarbij wordt vermeden om dure (en onjuiste) snelkoppelingen te gebruiken die alleen zouden leiden tot uitsluiting van de bèta.