In de laatste dagen, Riot Games opende de deur naar zijn nieuwe first person shooter, Waardering. De titel, vooral te danken aan de juiste mechanica en de gameplay, heeft enorm veel succes gehad bij competitieve FPS-enthousiasten, zo erg zelfs dat veel professionele Overwatch-spelers hebben besloten de tenten op te heffen om de golf van het nieuwe spel te volgen.

Maar het gaat niet alleen om pro's: van streamers tot makers van inhoud, er zijn veel gebruikers die hebben publiekelijk aangekondigd voornemens te zijn Blizzard's schutter te verlaten ten gunste van Riot Games '. Een bekende YouTuber, Eskay, heeft in een gepubliceerde afbeelding op Twitter de verzameling berichten van dit type verzameld, en het is ronduit indrukwekkend.

Een van de belangrijkste redenen voor de verandering van gezicht lijkt een algemeen gebrek aan interesse in hem te hebben huidige staat van Overwatch, die door velen als "plat en onevenwichtig" wordt beschouwd. Integendeel, de doorzichtigheid en promesse die de ontwikkelaar van Valorant voor de spelers heeft gelanceerd, hebben hun interesse volledig gewekt.

Als u het wilt proberen, moeten we u dat helaas meedelen bètatoegang is tijdelijk opgeschort. We weten echter al dat de titel zal worden gepubliceerd deze zomer, dus er valt niet veel te wachten.