CD Projekt Red heeft besloten om hun fans op een enigszins ongebruikelijke manier te laten wachten op de lancering van Cyberpunk 2077. Vanaf vandaag is de wedstrijd van start gegaan Cyber-up van uw pc. Gebruikers hebben de mogelijkheid om win een prachtige Alienware pc door de Poolse ontwikkelaar de project van een thema-huizen. Een nVidia-videokaart en verschillende andere accessoires liggen ook voor het oprapen.

Het indienen van projecten is mogelijk door 17 mei 2020. Alle huizen worden beoordeeld op basis van creativiteit en het vermogen van de auteur om een ​​thematisch project te maken Cyberpunk. DE de beste 5 wordt gebouwd door een team van professionele modders om de beste in de Grand Finale te bepalen.

Alle informatie en methoden van deelname zijn zichtbaar via de speciale portal. We raden u aan i zorgvuldig te lezen eisen dat het verzonden materiaal moet respecteren, zoals ten minste één logo onder die van de bendes die aanwezig zijn in Cyberpunk 2077 (of de megacorporation).