deaankondiging van de lancering van het vierde hoofdstuk van de serie op Nintendo Switch en nu de landing van Saints Row The Third Remastered op PlayStation 4, Xbox One en pc. Dit is een bijzonder ontroerend moment voor Deep Silver. De geremasterde versie van wat waarschijnlijk de meest iconische en succesvolle titel van het hele merk is, komt binnenkort Mei 22.

Elk wapen is verbouwd, elke auto is opnieuw ontworpen en een groot deel van de stad is hersteld; Saints Row The Third heeft een volledige make-over gekregen. Met ongeveer 4.000 vernieuwde assets werd de volledige update vakkundig beheerd door Sperasoft, dat de omgevingen, karaktermodellen en visuele effecten transformeerde met verbeterde graphics dankzij een nieuwe verlichtingsengine.

Bovendien zijn alle drie de uitbreidingsmissiepakketten en meer dan 30 DLC's van de originele versie geremasterd en in het pakket opgenomen om uren en uren extra gameplay te bieden. De geremasterde editie zal nieuwe spelers en originele fans inspireren om de herwerkte stad Steelport opnieuw te bezoeken en te feesten in de glorieuze wereld van de heiligen.

Een nieuwe verlichtingsmotor, remastering van modellen en omgeving en een lawine van inhoud. Saints Row The Third lijkt kunnen voorstellen hetzelfde plezier als negen jaar geleden.