Resident Evil 3 is zojuist op de markt gekomen, met al zijn voor- en nadelen - waar we u in hebben laten zien onze beoordeling. De feedback van de spelers is zeer verdeeld, onder degenen die opnieuw het werk van belonen Capcom bij het herstellen van de serie, en degenen die kritiek hebben op de paar uur speeltijd of het spelontwerp zijn niet echt effectief.

Na de opmerkingen, de ontwikkelaar wil nu van de direct betrokkenen weten wat er in de toekomst gaat gebeuren: Willen we nog een remake van Resident Evil, of niet? We kunnen deze vraag beantwoorden via de nieuwe enquête ingehuldigd op de officiële Capcom-website (en geschreven in soms twijfelachtig Engels). Als u uw mening wilt geven over de laatste titel en waar u aan wilt werken in de volgende projecten, kunt u de vragenlijst vinden op dit adres.

We herinneren u eraan dat dit, ten koste van de onderzoeksresultaten, lijkt Resident Evil 8 zijn nog bezig en zijn veel informatie lekte online. Lees Dit artikel als je geïnteresseerd bent in recente geruchten.