Nieuwe gratis game op Stoom!

Deze keer het platform van Klep gratis ter beschikking gesteld Regio's van Ruïne, RPG zijdelings glijden in twee dimensies ontwikkeld door Vox Games en gepubliceerd in februari van 2018.

De spelbeschrijving op de Steam-pagina stelt dat:

Regions of Ruin is een 2D side-scrolling rollenspel met stedenbouwende elementen, waarin je een open wereld te zien krijgt die je held en je nederzetting geleidelijk uitdaagt terwijl je het uitgestrekte continent verkent.
U zult een land ontdekken dat door honderden jaren van moeilijkheden is verwoest. Waar koninkrijken zijn ontstaan ​​en ingestort, zijn nederzettingen geteisterd en binnengevallen door oorlogvoerende groepen, en grote mysteries zijn verborgen en wachten erop ontdekt te worden - ervan uitgaande dat je hun jaloerse bewakers kunt verslaan.

 

Regions of Ruin is nu gratis te downloaden op Steam en je kunt het downloaden vanaf qui.

Schiet op, want je hebt tijd tot 8:00 uur Dinsdag 7 april!