Resident Evil 8Insider Dusk Golem heeft enkele details onthuld over de toekomst van de Resident Evil-franchise. Volgens wat werd gemeld Resident Evil 8 waaraan momenteel wordt gewerkt, had oorspronkelijk moeten zijn Resident Evil Revelations 3. Aangezien het oorspronkelijke ontwerp pas over een paar jaar aan het licht zou komen, Capcom zou hebben besloten voor een lopende wijziging, waardoor de derde aflevering van de spin-offserie een hoofdstuk wordt genummerd van de originele serie.

"De reden dat ik zei dat Resident Evil 8 in het verleden" jaren weg "was, is dat er vorig jaar een RE8 in ontwikkeling was en dat project nog jaren weg is. Maar Capcom wilde geen grote kloof tussen RE7 en RE8, dus besloot hij die titel tijdelijk opzij te zetten. En de interne tests waren buitengewoon positief op Openbaring 3 ″.

Volgens de insider, Resident Evil 8 zal het licht zien in 2021 en de onthulling zal plaatsvinden in de komende maanden. Niet alleen dat: de officiële aankondiging was gepland voor E3 2020, maar vanwege de annulering van het evenement werd alles uitgesteld tot een datum waarvan Dusk Golem niet op de hoogte is.

Een ander interessant detail is het overwicht van bovennatuurlijke elementen in het spel, in tegenstelling tot de rest van de serie, sterk gebaseerd op sci-fi-elementen. Het zou een geval zijn dat erg lijkt op de eerste versie van Mikami's Resident Evil 4, en dan gereserveerd voor de definitieve versie, uit wiens as de eerste Devil May Cry werd geboren.

tweede Schemering GolemTen slotte heeft de titel substantiële veranderingen ondergaan in de loop van de productie om geschikt te zijn om als hoofdtitel te worden gepresenteerd, het zal cross-gen zijn, de aanwezigheid van drie "Stalker" en volgens zijn woorden zal het zo zijn "Een spel van hoge kwaliteit".