Het hardwareverschil tussen PlayStation 4 en Xbox One met Nintendo Switch het is duidelijk, zo erg zelfs dat we zelden platformonafhankelijke spellen zien, zelfs niet op de laatste console. De kloof zal nog groter worden met de release van de volgende generatie, dus zie de volgende titels die eraan gewijd zijn PlayStation 5 e Xbox-serie X op de hybride van Nintendo zal het een utopie zijn, of misschien niet.

Vituos, het team dat de portering van The Outer Worlds, Dark Souls: Remastered, Final Fantasy XII: The Zodiac Age en Starlink: Battle for Atlas verzorgde, om er een paar te omzeilen, heeft in feite gevestigd die zal proberen de games uit te brengen op de nieuwe consoles van Microsoft en Sony op de Nintendo Switch.

Met de lancering van de nieuwe Xbox Series X en PlayStation 5 dit jaar, moeten ontwikkelaars de game-ervaring consistent plannen op alle platforms.

In Virtuos zitten we vol met talent dat klaar staat om deze nieuwe games naar de Nintendo Switch te brengen.

Zeker woorden van een bepaald gewicht, die doen twijfelen of zoiets echt kan worden bereikt. Misschien weten de jongens van Virtuos iets dat we nog steeds niet weten, zoals een verbeterde versie van Nintendo Switch?