Hoewel er alles aan is gedaan om problemen te voorkomen, is de organisatie van deE3 eindelijk moest annuleer de editie van dit jaar vanwege de verspreiding van Coronavirus. In plaats daarvan zouden de meeste grote uitgevers (zoals Microsoft e Devolver Digital) bereidt wat voor speciale direct die hun interventie op het podium van Los Angeles zullen vervangen. We blijven deze zomer dan ook niet droog, maar ondertussen kijkt ESA al naar de toekomst, en de afgelopen uren heeft het kondigde al de data van E3 2021 aan.

De periode is altijd hetzelfde: de grote conferentie wordt gehouden van 15 tot 17 June 2021. We hebben daarom bevestigd dat het niet de bedoeling is om voor deze dagen een mini-evenement voor te bereiden, maar op deze manier beter. De editie van 2020 zeilde niet in goede wateren, tussen Sony's weigering om deel te nemen, Geoff Keighley's gebrek aan presentatoren en vooral het verlaten van enkele belangrijke partners. We moeten gewoon wachten tot volgend jaar, waar we (hopelijk) een E3 meer dan ooit zullen zien.

Playstation 5 Sony E3