AmazoneHet thuisstreaming-spelplatform Amazone zou eind dit jaar het licht moeten zien, hoewel er mogelijk vertragingen zijn als gevolg van het Coronavirus.

Zoals gemeld door New York Times, is het bedrijf van plan te lanceren Project Tempo tegen 2020 met een allereerste versie, maar met de quarantaineperiode en aanverwant lockdown, ziet het geheel misschien pas in 2021 het licht.

Amazon heeft nooit officiële aankondigingen met betrekking tot dit project vrijgegeven (hoewel onderhevig aan aanhoudende geruchten) en zelfs met de bevestiging van een hypothetisch uitstel door experts in de buurt van het project, wordt niet gezegd dat Project Tempo nog steeds niet in staat zal zijn om een lanceringsdatum in het lopende jaar.

Ondertussen zet Amazon zijn inzet voor de directe ontwikkeling van videogametitels voort, met nog drie projecten in de pijplijn: naast Nieuwe wereld, MMORPG uit in mei e Smeltkroes, een teamgebaseerde shooter, een andere MMORPG is in de maak, in dit geval gratis om te spelen, in de wereld van The Lord of the Rings. Een titel die momenteel nog geen officiële naam of releasedatum heeft.

Verdere plannen zijn ook gepland voor de introductie van interactieve games op Twitch, gemaakt met de bedoeling van "Verdun de grens tussen spelers en toeschouwers".