Mijlpaal heeft net heeft een trailer gepubliceerd waarin de functionaliteiten binnenin worden onthuld en uitgelicht leidinggevende carrière van MotoGP 20.

Binnen deze modus wordt de speler opgeroepen om te kiezen uit de verschillende teamvoorstellen (echt of aangepast). Door lid te worden van een nieuwe stal kun je i gebruiken verschillende grafische editors om de helm, het racenummer, het lumbale gebied, de stickers en de kleurstelling te veranderen. De nieuwe figuur van persoonlijke manager, de last van het vormen van het sterkste team of het onderhandelen over een beter salaris, volgens de aanwijzingen van de speler. Dus er wordt er een toegevoegd sterke leidinggevende component, die alle aspecten van de voorbereidings- en testfasen moet beheren.

MotoGP 20 zal worden gepubliceerd op 23 Aprile su PlayStation 4, Xbox One, STOOM, Google Stadia e Nintendo Switch.