Bethesda Softworks, CD PROJEKT RED, Koch Media, Logitech, Milestone, MSI, One O One Games, Razer en andere gemeenschappen van Italiaanse gamers zal blijven steunen in deze tijd van nationale waarschuwing vanwege de coronavirusepidemie la Italiaans Rode Kruis.

Aanvankelijk aangekondigd tot 3 april de campagne wordt verlengd tot 13 april. Het is dus mogelijk om via het Tiltify-platform te doneren aan deze link.

Zo veel meer dan 20,000 € ten gunste van het Italiaanse Rode Kruis.

Talrijke makers van Twitch-inhoud (qui de lijst) het initiatief ondersteunen, wordt elke donatie via hun kanalen gedoneerd aan de campagne. Gedurende de looptijd zullen ook weggeefacties worden gegeven van verschillende games en / of producten die worden geleverd door de verschillende uitgevers en bedrijven die zich via de bovengenoemde Twitch-kanalen hebben aangesloten bij het initiatief.

La Italiaans Rode Kruis is sinds de start van de Covid-19-alert actief in de frontlinie met meerdere rollen, waaronder noodhulp, gezondheid, psychologische, logistieke, informatie, controle, screening en voert vele andere cruciale activiteiten uit in de strijd tegen deze epidemie die het land op de knieën brengt. In samenwerking met de Ministerie van Volksgezondheid, Het Italiaanse Rode Kruis beheert op veilige wijze het vervoer van patiënten van en naar de relevante gezondheidsstructuren, door het gebruik van speciale middelen voor hoge biologische opslag die zijn ontworpen in het geval van dergelijke noodsituaties. Naast de noodactiviteiten blijft het Rode Kruis echter dicht bij de meest kwetsbare mensen die thuis zijn. Met de opening van de tijd van vriendelijkheid heeft de CRI alle diensten voor de meest kwetsbaren geïntensiveerd, zoals thuiswinkelen, ziekenvervoer, levering van medicijnen en basisbehoeften.

We vragen jullie allemaal om dit initiatief opnieuw te steunen, een klein gebaar om onze gemeenschap te helpen en zo snel mogelijk weer normaal te worden.