Met de aanpak van de nieuwe videogamegeneratie en de verschillende technologische ontwikkelingen beginnen de nieuwste titels behoorlijk te worden uitdagend voor huidige consoles. al Call of Duty Warzone, het gratis battle royale van Modern Warfare, vereiste dat veel spelers hun geheugen legen om hun frame in te kaderen 100 gb. Nu lijkt het erop Final Fantasy VII remake heeft zoveel opslagruimte nodig.

Sommige geruchten over het gewicht van de titel waren in het verleden al opgekomen en we hadden je erover verteld in Dit artikel. Nu hebben we ook een tweede bevestiging, die de laatste zou kunnen zijn. Met de gebroken dag één en fysieke kopieën van het spel zijn al onderweg, enkele gelukkige individuen die Final Fantasy VII Remake al in handen hebben, documenteren hun vreugde op sociale media, waaronder de ons geval van interesse hieronder.

Aan de foto's is dat duidelijk te zien de achterkant van de omslag geeft de bestandsgrootte aan, wat zoals verwacht van is 100 gb. Ondanks de datum is het onwaarschijnlijk dat het een April Fool is, gezien de kwaliteit van de verpakking - of het is er een echt goed doordachte grap.