Iedereen heeft zijn eigen manier om XNUMX april te vieren, met wie overdreven advertenties, die met eenonberispelijke ernst, en die met een beetje liefde voor hun fans. Kojima Productions zojuist toegevoegd Fotomodus van Death Stranding op PlayStation 4, en sindsdien hebben operafans zich overgegeven aan alle verborgen kanten van Norman Reedus.

De Twitter-pagina van de ontwikkelaar dacht geïmproviseerde artiesten te belonen het delen van de beste werken van de gemeenschap, waaronder regenbogen, ongemakkelijke poses en verschillende soorten berichten. Hier zijn er een paar, maar ga gewoon naar de Profiel om de rest van de meesterwerken te zien die geboren zijn uit de geest van de fans - en blijkbaar ook van PlayStation UK.

Onthoud dat de fotomodus ook deel zal uitmaken van de PC-versie van Death Stranding, dat beschikbaar zal zijn vanaf 2 juni.