Het eerste officiële evenement van Animal Crossing: New Horizon è eindelijk aangekomen. Vanaf vandaag starten we de game, geüpdatet naar de nieuwste versie, en worden we gekatapulteerd naar het evenement met Pasen als thema. De geplande activiteiten vinden plaats tot 12 aprilprecies op Paasdag, dus het vinden van hun hoogtepunt in de Bunny Day. Om dit erg leuke evenement te orkestreren denken we Ovidio een leuk en onrustig konijn dat al jaren bekend is Nieuw blad.

Laten we de paashaas leren kennen

De eerste aan te raden taak is absoluut ga Ovid ontmoeten. Het huisdier zal rond het eiland reizen, maar u zou het gemakkelijker in de buurt van het servicecentrum moeten kunnen vinden

Hij zal zelf een korte uitleg geven van het evenement aan de speler: er zijn verborgen eieren rond het eiland. Door ze te verzamelen kunnen ze hergebruikt worden als knutselmateriaal. Elke dag die wordt doorgebracht op Animal Crossing tot Bunny Day is bereikt, zal Ovid op de meest uiteenlopende punten van het eiland enkele recepten verbergen met betrekking tot thema-objecten en meubels. Door elk recept te verzamelen, ontvangt de speler op Paasdag een fantastische prijs.

We zijn op zoek naar eieren

In deze twaalf dagen kunnen Animal Crossing-spelers goed verzamelen zes soorten eieren. Deze zijn verspreid over het eiland en je zult ze precies zoals de andere middelen moeten verzamelen.

De gemakkelijkst te vinden zijn natuurlijk terrestrische en bladrijke eieren. In feite is het voldoende om door de bomen te bladeren die met deze objecten zijn uitgerust in plaats van met fruit en in de groeven te graven die duidelijk zichtbaar zijn op de grond om ze naar believen te kunnen verkrijgen. Hetzelfde geldt voor rotsachtige eieren, die ons worden verleend door rotsen zoals mineralen. De hemeltypologie wordt in plaats daarvan verleend door tegenwoordig ballongeschenken op te blazen. Ten slotte blijven er aquatische eieren over, die zich precies als vissen gedragen, en beboste. Deze laatste zijn waarschijnlijk het moeilijkst te vinden. Het is noodzakelijk om veel bomen te raken met een bijl om er een paar te kunnen bemachtigen.

Attentie We raden u echter ten zeerste aan om, als u haast heeft, deze eieren te zoeken op de eilanden die met de Nook-coupons kunnen worden bezocht. Op de eilanden zal het aantal verwijderbare eieren namelijk erg hoog zijn!

De schattenjacht op Animal Crossing houdt daar niet op

Eieren zoeken is niet de enige speurtocht van de afgelopen dagen op Animal Crossing: New Horizon. Onze inwoner moet noodzakelijkerwijs vind ook alle recepten om op de een of andere manier de opgejaagde eieren fruit te maken. De recepten worden willekeurig gevonden op een van de volgende manieren:

 • Barstende ballonnen
 • Berichten verzamelen in de fles
 • Haal ze van onze buren
 • Het verkrijgen van Ovid
 • Een groot aantal eieren verzamelen

Het is daarom noodzakelijk om elke dag zoveel mogelijk met de bewoners van het eiland Animal Crossing en Ovidius te spreken, in de hoop een veelgevraagd recept te krijgen. Bovendien zullen speciale regelingen worden ontgrendeld door een nauwkeurig aantal verzamelde eieren te bereiken, zoals 12 rotsachtige of 15 in het water levende eieren. Stop dus nooit bij de oogst.

Het is tijd om te knutselen!

Door de 12 april u zou daarom alle patronen van de vereiste objecten moeten kunnen vinden. Sommigen hebben een groot aantal eieren nodig om voor het schema te worden gebruikt, dus wees geduldig. Hier is een lijst (die de komende dagen wordt bijgewerkt):

Bunny Day-schema's:

 • bed
 • Tafel
 • Wandklok
 • slinger
 • bestrating
 • Corona
 • omsluiting
 • kleintje
 • Pasen lichten
 • garderobe
 • Zak
 • Lampada
 • ballonnen
 • Feest ballonnen
 • spiegel

Voor elk type ei drie kledingstukken zullen ook kunnen worden vervaardigd, zoals hoofddeksels, kleding en schoenen.

Bunny Day!

Aangekomen op 12 april, en nadat hij alle schema's heeft gevonden, hoeft de speler alleen naar Ovidius te gaan om de veel begeerde beloning! De speciale prijs van dit Animal Crossing-evenement is echter een verrassing!