Nog een ronde, nog een titel ondertekend door NIS America. Deze keer is het aan de beurt leegte tRrLM (); // Leeg Terrarium waarvan de Europese lanceringsdatum van de Nintendo Switch- en Sony PlayStation 4-versies zojuist is aangekondigd. De titel zal vanaf de markt worden gedistribueerd vanaf 10 juli 2020.

In een wereld die besmet is met giftige paddenstoelen, vindt een afgedankte onderhoudsrobot een meisje genaamd Toriko op de rand van de dood te midden van het afval van een slooplocatie. Nadat ze haar weer gezond heeft gemaakt, blijkt ze misschien de laatste overgebleven mens te zijn en is ze zeer kwetsbaar voor de dodelijke omstandigheden van de buitenwereld. Om haar overleving te garanderen, creëren de robot en haar nieuwe vriend, een niet meer gebruikte kunstmatige intelligentie die bekend staat als factoryAI, een toevluchtsoord voor haar in een terrarium. Om Toriko's terrarium en slechte gezondheid te versterken, moet de eenzame robot de woestenijen in om grondstoffen te verzamelen terwijl hij vecht tegen de rondzwervende machines en mutante wezens die daar rondzwerven. Onderweg komt de onzekere toekomst van Toriko's bestaan ​​en de hele mensheid langzaam aan het licht ...

Voor liefhebbers van verzamelen wijzen we op de aanwezigheid van een fysieke versie in beperkte oplage. De winkeleditie van Void Terrarium is beschikbaar om te reserveren nu al.

Leeg terrarium