Na de recente distributie op mobiele platforms van Teamfight-tactiek, Keert Riot Games terug naar kantoor door de details van de website te publiceren gesloten bèta voor Valorant. Vervolgens begint de openbare testfase van de nieuwe tactische shooter 7 april.

“Ons doel was om de Closed Beta zo snel mogelijk naar zoveel mogelijk spelers over de hele wereld te brengen, maar de COVID-19-pandemie verstoorde deze plannen en bracht een bredere wereldwijde lancering in gevaar. Voorlopig moeten we ons concentreren op de regio's waar we ons het meest klaar voor voelen, met als doel er de komende maanden meer bij te betrekken. We willen spelers van over de hele wereld zo snel mogelijk betrekken, dus voorlopig zullen we de bèta uitbreiden naar het grootste aantal mensen waarmee we onze infrastructuur kunnen testen, maar we laten niet iedereen VALORANT proberen totdat we zeker weten dat we alles kunnen beheren in dit nieuwe en onzekere panorama. "

Riot Games heeft de mogelijkheid officieel gemaakt om het spel ook voor ons te kunnen testen Italiaanse gebruikers. gewoon registreer een Riot-account, verbind het met uw eigen Twitch-profiel en volg de juiste speciale evenementen naar de titel die wordt gemarkeerd op het streamingplatform.