Activision heeft zojuist de lancering van aangekondigd Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered op PlayStation 4. De singleplayer-modus van het historische hoofdstuk van 's werelds meest iconische shooter-sage is volledig geremasterd.

'De campagne van Modern Warfare 2 was ongelooflijk. We herinneren ons allemaal de indruk dat de geschiedenis ons heeft verlaten. Deze campagne was heel bijzonder en we danken Infinity Ward voor het creëren van zo'n geweldige ervaring ", aldus Thomas Wilson, Beenox Co-Studio Head. “Het herstellen en herschikken van deze campagne voor een nieuwe generatie spelers is met liefde gedaan voor ons team. We wilden ervoor zorgen dat de sensaties en kracht van het vertellen van verhalen nauwkeurig werden weergegeven met visuele elementen in hoge definitie en de nieuwste audioweergave. "

Geïnteresseerde spelers kunnen Call of Duty kopen via de PlayStation Store a euro 24,99. De inhoud van het pakket is ook bij de prijs inbegrepen Klassieke geest door Warzone en Modern Warfare. Omgekeerd ontvangen degenen die besluiten het pakket in kwestie te kopen ook deze geremasterde versie van Modern Warfare 2 voor één speler.