Activision heeft zojuist de lancering van aangekondigd Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered op PlayStation 4. De singleplayer-modus van het historische hoofdstuk van 's werelds meest iconische shooter-sage is volledig geremasterd.

“De campagne van Modern Warfare 2 was ongelooflijk. We herinneren ons allemaal de indruk die de geschiedenis op ons heeft achtergelaten. Deze campagne was echt speciaal en we danken Infinity Ward voor het creëren van zo'n geweldige ervaring ”, aldus Thomas Wilson, Co-Studio Head van Beenox. “Het herstellen en remasteren van deze campagne voor een nieuwe generatie spelers is een liefdevolle taak voor ons team. We wilden ervoor zorgen dat het gevoel en de kracht van het vertellen van verhalen nauwkeurig werden weergegeven met high-definition beelden en de nieuwste audiokwaliteit. "

Geïnteresseerde spelers kunnen Call of Duty kopen via de PlayStation Store a euro 24,99. De inhoud van het pakket is ook bij de prijs inbegrepen Klassieke geest door Warzone en Modern Warfare. Omgekeerd ontvangen degenen die besluiten het pakket in kwestie te kopen ook deze geremasterde versie van Modern Warfare 2 voor één speler.