Als je liefhebbers bent van het universum van nier en vooral verzamelaars, u zult blij zijn te weten dat er een werd gepresenteerd ter gelegenheid van de live uitzending van vandaag nieuwe merchandise lijn, die veel exclusieve gadgets en accessoires bevat - en even duur.

De twee belangrijkste objecten zijn de paar kettingen op basis van 2B en Kaine, beide zeer belangrijke personages in hun respectievelijke spellen (Automata en Gestalt). Samen zijn er ook sleutelhangers met YoRHa- en Lacrima-thema, stoffen zakdoeken, klassieke T-shirts en zelfs een paar paraplu's, allemaal duidelijk met een NieR-thema. Vind alles in de onderstaande galerij.

Op dit moment is de merchandise exclusief beschikbaar voor pre-order via de Japanse winkel in Square Enix. Maar sommigen zijn daarin ook aanwezig Amerikaanse, zoals de kettingen van 2B en Kaine, en in de toekomst zouden ze ook in de rest van de wereld kunnen landen. Kijk ondertussen eens naar de twee nieuwe titels in de franchise die vandaag zijn aangekondigd, NieR reïncarnatie e NieR-replicant?