Er zijn nog maar een paar dagen voor de langverwachte release Final Fantasy VII remake, maar misschien heeft iemand zijn exemplaar van het spel al opgepakt. Wat is er aan de hand?

Het titelplaatje square Enix zal officieel worden vrijgegeven op 10 april, hoewel, zoals bevestigd door het softwarehuis zelf, vanwege de noodsituatie Covid-19 fysieke kopieën kunnen traag aankomen. Desondanks lijkt het erop dat iemand het spel al in handen heeft gekregen door nog meer exemplaren te fotograferen.

Het is niet duidelijk of de eigenaar van deze exemplaren van de Deluxe Edition Final Fantasy VII Remake is een reseller of een particulier, maar we raden je toch aan voorzichtig te zijn met mogelijke online spoilers als je geïnteresseerd bent in het spel.

Wat denk je, jij bent een van degenen die niet kunnen wachten om terug te gaan Midgar, of ben je niet geïnteresseerd in deze remake? Vertel het ons met een reactie!