Ondertussen zijn er veel voorraden aan de gang vertragingen en uitstel, van WayForward komt gulzig nieuws voor fans: Shantae en de zeven sirenes, hun nieuwste horizontale scrollende arcade-avontuur, zal landen op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One e PC op 28 mei 2020. Samen met de aankondiging, gepubliceerd op Twitter, is er ook een nieuwe trailer die verhaal, geanimeerde sequenties en gameplay combineert. Een mooi compleet pakket voor diegenen die zoveel mogelijk van het werk willen zien, vóór het console-debuut.

Daarnaast onthulde de ontwikkelaar ook dat de versie van de titel aan stond Apple Arcade ontving de update genoemd Deel 2, met nieuwe inhoud die kan worden verkend en afgespeeld. Deze "uitbreiding" zal duidelijk zijn inbegrepen in het volledige spel sinds de lancering.

Shantae en The Seven Sirens zullen daarom binnenkort op vrijwel elk thuiswedstrijdplatform verschijnen. In afwachting wacht u op de lanceringsdag, waarom kijkt u niet eens naar opening gemaakt door Studio Trigger, het animatiebedrijf dat wereldwijd bekend staat om Kill la Kill?