In de loop van Nintendo Direct Mini gisteren uitgebracht werd vertoond tijdens een intense verzameling titels die naar de Nintendo Switch kwamen, Saints Row IV herkozen. De geremasterde originele titel, 7 jaar geleden gelanceerd, is beschikbaar vandaag in fysieke versie en verdereShop van de kleine hybride console.

Deep Silver heeft bevestigd dat de veelgeprezen Saints Row IV Re-Elected beschikbaar is voor Nintendo Switch ™, met alle DLC die tot nu toe is uitgebracht.

Om het verhaal van de Third Street Saints naar een hoger niveau te tillen, werd de Boss of the Saints-bende gekozen tot president van de Verenigde Staten om de wereld te beschermen tegen een buitenaardse invasie; deze superkrachtige editie moet worden gezien om het te geloven.

De ontwikkelaars van Deep Silver Fishlabs hebben gezorgd voor de conversie op Switch, die draait op een resolutie van 720p in een draagbare versie en 1080p thuis.

De veelgeprezen Gyroscoop-functie voor Switch wordt vanaf het begin opgenomen in de digitale versie en via de update vanaf dag één voor fysieke kopieën. Standaard ingeschakeld, kan het worden uitgeschakeld en ingeschakeld afhankelijk van de voorkeuren van de speler.

Voor degenen die de waanzin van het vierde hoofdstuk van het merk nog niet hebben ervaren, raden we ten zeerste aan om de aankoop van deze omni-versie inclusief alle gepubliceerde inhoud in overweging te nemen. Bedenk dat Saints Row IV herkozen het is ook beschikbaar op Sony PlayStation 4 en Xbox One.