Slecht nieuws voor fans van de sage die niet konden wachten om het te proberen beta di Resident Evil Resistance: Capcom aangekondigd weg Twitter dat vanwege een aantal technische problemen de openingsdatum hiervan zal zijn uitgesteld per quanto riguarda PlayStation 4 e Stoom. Xbox Oneintegendeel is veilig en alles verloopt zoals gepland.

I redenen achter de beslissing is niet meer dan deze korte verklaring gespecificeerd, maar het is duidelijk dat de titel nog niet klaar is om aan het publiek te worden getoond. Het ontwikkelingshuis heeft het beloofd houd ons op de hoogte over het komende nieuws, en heeft ervoor gezorgd dat het team op volle snelheid werkt om elk dilemma dat zich achter de schermen heeft voorgedaan op te lossen. Het is nog niet onthuld nieuwe lanceringsdatum van de Resident Evil Resistance-bèta, dus we wachten op alle informatie van Capcom.

Als je een Xbox One bezit, is dit de link waar u het spelvoorbeeld kunt downloaden.