Prince of Persia het is een sage die al jaren niet meer op de gamingmarkt aanwezig is.
Het werk gemaakt door Jordan Mechner in 1989 zag zijn hoogtepunt met de Zandtrilogie ontwikkeld door Ubisoft vanaf 2003, met de hoofdstukken The Sands of Time, Warrior Spirit e De twee tronen.

Sinds 2010 met de spin-off The Forgotten Sands, er is geen ander console-hoofdstuk ontwikkeld en in de loop der jaren lijkt Ubisoft het idee om het merk over te nemen definitief terzijde te hebben geschoven.

Maar gisteren verder Reddit un onderwerp geopend door de leaker DenseEquation hij had ruzie over een mogelijk nieuwe versie van de Trilogia delle Sabbie, met de remake van de drie hoofdstukken met een nieuwe grafische engine, dus geen simpele remastered.

Het onderwerp gaat ook over hoe de titels de elementen en spelmechanica van de serie moeten behouden, zonder de nieuwigheden op het gebied van gameplay en wendingen op te geven; Yuri Lowethalhet zou ook weer zijn stem geven aan de Prins van Ubisoft.

Om de waarheid van wat hij zei te bewijzen, plaatste DenseEquation een kunstwerk van wat de "nieuwe" trilogie zal zijn.

prins

De release van de remake van de Sand Trilogy is gepland voor eind herfst 2020 (een mogelijk uitstel tot het volgende jaar kan niet worden uitgesloten), en de presentatie ervan zou plaatsvinden in de Ubisoft digitale conferentie, als alternatief voor mislukking E3.

We moeten gewoon hopen en wachten op andere bevestigingen, misschien meer officieel, om de terugkeer van te zien een van de meest ongelooflijke verhalen die je ooit hebt gespeeld.