We blijven praten over de laatste Nintendo Direct met meer aankondigingen over toekomstige titels Nintendo Switch in 2020. Con Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, de oorlog tussen Bionis e Mechonis ga terug naar waar het allemaal begon, dat wil zeggen, met het eerste hoofdstuk dat destijds werd uitgebracht Nintendo Wii.

Onder de verschillende innovaties die in de trailer zijn aangekondigd, vinden we naast de nieuwe graphics een totaalinterface herzien en vereenvoudigd, een soundtrack die voor de gelegenheid is geremixt en een nieuw einde: Toekomst verbonden. Zoals je uit de titel kunt raden, zou dit nieuwe extra hoofdstuk moeten gaan collegare de titel met de zijne vervolg. Tenslotte is ook een gelimiteerde editie inclusief aangekondigd SteelBook herdenkingsmunt, een vinylplaat in Monado-stijl, de code om de Digitale soundtrack, een poster en een kunst boek van 256 pagina's. De titel komt uit 29 mei 2020.