Uit het niets, Nintendo komt met een nieuwe Nintendo Direct gepubliceerd in stilte en formaat smal, vanwege het ongemak veroorzaakt door Coronavirus. Onder de verschillende aankondigingen van vandaag komen de eerste details over de volgende DLC door Super Smash Bros. Ultimate.

WAPENS Super Smash Bros.Welnu, de zesde Fighter Set voor de Nintendo-vechtgame zal een ongedefinieerd personage bevatten van WAPENS, een van de eerste titels die op de Nintendo Switch is uitgebracht 2017. Voor vandaag hebben ze zich beperkt tot het bevestigen van de ontwikkeling ervan, om spelers te verzekeren dat het mysterieuze personage zal worden aangekondigd en vrijgegeven tijdens de maand van Juni.

Bovendien heeft Nintendo ter gelegenheid hiervan zelf eentje beschikbaar gesteld voor haar abonnees van de online dienst gratis proefperiode van de titel, beginnend vandaag tot de volgende 6 april. Een direct, een nieuw personage en een mini-Free is mooi in één hit, wat wil je nog meer?