TAIPEI, Taiwan– (BUSINESS WIRE) - (GIGABYTE) Terwijl het nieuwe coronavirus over de hele wereld woedt, hebben veel landen de sluiting van hele steden of geografische regio's aangekondigd en zijn talloze bedrijven begonnen met het implementeren van telewerkbeleid om werknemers te beschermen tegen 'infectie. Als u al thuis werkt: zijn de prestaties van de oude computer in orde? En als je nog niet in quarantaine bent, heb je dan alles wat je nodig hebt om thuis te werken? GIGABYTE, een toonaangevende laptopfabrikant, heeft computerselectiegidsen opgesteld voor verschillende consumentengroepen en biedt buitengewone kortingen. Met de ultra-high-performance laptops van GIGABYTE kunt u nu niet alleen moeiteloos vanuit huis werken, maar u kunt ook video's bekijken en streamen zonder vertraging dankzij hun uitstekende schermen en meeslepende audio-effecten.


De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Media:
Kristy Chen (kristy.chen@gigabyte.com)
Claire Lai (Claire.lai@gigabytenb.com )

Bron BEDRIJFSDRAAD