de nood coronavirus het blijft zorgen voor onrust, vooral bij verschillende commerciële activiteiten zoals winkels. Laten we in dit geval praten over de elektronicawinkels die hiermee zijn uitgerust negozi online. beginnen hun voorraden te zien Nintendo Switch verdwijnen.

Nintendo SwitchHet lijkt er inderdaad op dat de grote ketens zoals GameStop, Amazon of BestBuy (sprekend over de Amerikaanse markt) hun voorraden volledig hebben uitgeput, niet alleen dankzij de periode maar ook dankzij de release van Animal Crossing: New Horizons, waardoor de prijs van de paar overgebleven stukken of de consoles die in de tweedehands markt. Ook Nintendo Switch Lite hij begint uit de winkels te verdwijnen, zij het niet zo snel als zijn grote zus.

Nintendo zelf heeft aangekondigd dat er binnenkort nieuwe ladingen zullen worden verzonden, maar als u een van degenen bent die nog niet zijn overgeschakeld naar de hybride console, kan dit een beetje.