Het succes dat Doom Eternal behaalde in deze eerste dagen van officiële distributie verbaast de hele videogamescene, inclusief Bethesda. Sterker nog, de uitgever maakte van de gelegenheid gebruik om de tot dusver behaalde resultaten te loven, inclusief het overwinnen van 100.000 GIOCA tegelijkertijd verbonden met versie van het spel gewijd aan Steam.

Bethesda Softworks is verheugd het publiek en het kritische succes van de lancering van aan te kondigen DOOM Eeuwig, die in het releaseweekend al alle verkooprecords van de serie heeft overtroffen, een verdubbeling van het recordrecord van DOOM (2016). DOOM Eternal hij was de blockbuster-titel op Steam gedurende de week en bereikte snel meer dan 100.000 gelijktijdige spelers.

“We willen onze miljoenen fans bedanken voor het enthousiasme waarmee ze deze game ondersteunen. Ondanks de sluiting van veel videogamewinkels, zijn we verheugd dat zoveel fans van de gelegenheid hebben kunnen genieten DOOM Eeuwig."

Als u nog steeds niet zeker weet of u de titel wilt kopen of niet en u zich wilt aansluiten bij het aantal gebruikers dat zojuist de dank van de uitgever heeft ontvangen, nodigen wij u uit om de onze game review.