Gratis Roblox Studio-webinars voor docenten en nieuwe handleiding voor kinderen en tieners om een ​​game te maken op Roblox

SAN MATEO, Californië - (BUSINESS WIRE) –Roblox, een wereldwijd online platform dat meer dan 120 miljoen mensen bij elkaar brengt door te spelen, heeft vandaag een set gratis leren op afstand aangekondigd roblox Onderwijs initiatieven om leerkrachten en ouders te ondersteunen en kinderen en tieners te helpen op afstand te blijven leren en ontdekken.

Bronnen voor spelontwerp en codering

De nieuwe Op afstand lesgeven bron bevat meer dan 100 uur gratis, door ISTE gecertificeerde inhoud die kan worden gebruikt om spelontwerp en coderingsprincipes te leren in externe leeromgevingen. Docenten kunnen leren hoe ze Roblox Studio kunnen opzetten, de gratis online ontwikkeltool om op Roblox te bouwen en te publiceren, en Team Create kunnen gebruiken om studenten te laten samenwerken aan projecten. De bron bevat ook tips voor het benaderen van de virtuele klaslokaalopstelling, evenals lesplannen voor kinderen van 10+ en tieners van 13+.

Roblox Studio-webinars

Roblox begint ook gratis Roblox Studio-webinars met lesplannen voor docenten die geïnteresseerd zijn in het leren van spelontwikkeling. Deze interactieve sessies van een uur worden tot en met mei twee keer per maand aangeboden en bieden plaats aan maximaal 1,000 docenten. Sessieonderwerpen omvatten, Inleiding tot Roblox en onderwijs op afstand, digitale beleefdheid en online veiligheid, en het Walk-Alongs (volg mee terwijl een Roblox-opvoeder je door een specifieke les leidt) voor lesplannen op basis van leeftijd. Informatie over hoe u zich kunt registreren voor de vier sessies of gearchiveerde sessies kunt bekijken, vindt u op de Op afstand lesgeven website.

Hoe maak je een Roblox-game

De nieuwe Leer en ontdek resource biedt een reeks zelfstudieprogramma's die zijn ontworpen om kinderen en tieners te helpen bij het maken van hun eerste Roblox-spellen. Beginnende ontwikkelaars kunnen de basisprincipes van gameontwerp en codering leren met eenvoudig te volgen tutorials, zoals leren hoe je een hindernisbaan (obby) kunt bouwen of een ruimteschip ontwerpen en bouwen. Meer diepgaande tutorials over codering, game-ontwikkeling en ontwerp zijn ook beschikbaar voor diegenen die vanaf het niets meeslepende omgevingen willen creëren.

Leer en ontdek gamesortering

Roblox heeft ook een nieuwe uitgebracht Leer en ontdek game sort om gemakkelijke toegang te bieden tot meer educatieve ervaringen voor kinderen en tieners op het platform. Onder de aangeboden spellen in deze nieuwe soort zijn Bird Simulator waar je het gevoel van vliegen als je favoriete vogel kunt ervaren terwijl je op zoek bent naar bessen en water; en Woord bom waarmee spelers woorden kunnen spellen en typen in een snelle, sneldenkende competitie tegen anderen.

Over Roblox

Roblox's missie is om de wereld samen te brengen door te spelen. Elke maand hebben meer dan 120 miljoen mensen over de hele wereld plezier met vrienden terwijl ze miljoenen meeslepende digitale ervaringen verkennen. Al deze ervaringen zijn gebouwd door de Roblox-gemeenschap, bestaande uit meer dan twee miljoen makers. Wij geloven in het opbouwen van een veilige, burgerlijke en diverse gemeenschap - een gemeenschap die creativiteit en positieve relaties tussen mensen over de hele wereld inspireert en bevordert. Ga voor meer informatie naar corp.roblox.com.

Contacten

Roblox Corporation:
Brian Jaquet / Roblox Corporation
bjaquet@roblox.com

or

Noord Amerika
The Hatch Agency
roblox@thehatchagency.com

Europa
Het OutCast-bureau
roblox@theoutcastagency.com

Bron BEDRIJFSDRAAD