Halfwaardetijd: Alyx, het langverwachte nieuwe hoofdstuk van de Klep is eindelijk uitgekomen voor de verschillende kijkers voor de Virtual Reality. Zijn "exclusiviteit" dreigt echter een groot deel van de gebruiker weg te nemen (we zijn van mening dat slechts ongeveer 1-2% van de spelers - volgens een gedateerde enquête) December 2019 - bezit een VR-headset). Nadenken over een hypothetische oplossing Robin Walker, big shot van de gemeenschap van modding die in de loop der jaren met Valve heeft samengewerkt bij het creëren van de serie van team Fortress, Counter Strike en tot slot Halve leven hetzelfde.

Halfwaardetijd: Alyx-gameplayTijdens zijn laatste interview met de portal van VeelhoekWalker deelde zijn interesse om een ​​mogelijke mod voor het laatste hoofdstuk van de serie te kunnen zien die het gebruik van de laatste mogelijk maakt zonder het gebruik van een speciale headset.

“Het zou mensen laten zien waarom deze game uitsluitend VR is. Het zou mogelijk zijn om de aanpassingen te zien die zijn gemaakt tijdens de overgang naar virtual reality en - als het even leuk was - het zou me veel leren. Ik zou beseffen dat ik ongelijk had en dat we er niet genoeg mee hebben ervaren. En ik vind het heerlijk om te weten dat ik ongelijk had. '

Wat vind jij ervan? Het zou voor de gemeenschap eigenlijk mogelijk zijn om een ​​mod te maken "Anti-VR"? Hoe lang duurt het? En tot slot, hoeveel zou het de spelervaring beïnvloeden?