Omdat iedereen vanuit huis werkt, vormen videogames een fantastische manier voor het team Amplitude om in contact te blijven en sociale gewoonten te behouden. Om die reden begrijpen ze in die delen heel goed waarom veel spelers contact hebben opgenomen met de studio die graag de volgende historische strategietitel wilde spelen Mensheid. Zelfs het team had graag gezien dat het klaar was, maar helaas is het nog te vroeg.

Amplitude besloot echter toch iets belangrijks te doen, dus het vorige strategiespel gebaseerd op territoriumcontrole, Eindeloze legende, het is een week gratis op Steam, als onderdeel van speciale aanbiedingen voor de hele franchise.

SPELINFORMATIE
Eindeloze legende het speelt zich af in de mystieke wereld van Auriga, een planeet die langzaam sterft in de greep van steeds koudere winters. Verschillende facties vechten voor territoriale overheersing, voor de productie van voedsel, het beheer van industrieën, de vooruitgang van wetenschap en magie en het verzamelen van goederen. Dompel jezelf onmiddellijk onder in zijn universum en:

  • Verken fantastische landen: Leid een van de acht beschavingen, elk met zijn eigen verhaal en een andere speelstijl, terwijl je missies voltooit en een willekeurig gegenereerde wereld verkent die eindeloos kan worden gespeeld.
  • Breid uw domein uit tot buiten het onbekende: verover, bouw en verander dorpen in verschrikkelijke forten of prachtige steden. Absorbeer krachtige kleine facties en gebruik hun eigenaardigheden verstandig. Rekruteer, rust uit en train je helden om legeraanvoerders of stadsbestuurders te worden.
  • Profiteer van elke kans: Zorg ervoor dat je andere beschavingen een stap voor blijft door handel en slimme diplomatie en moedig de evolutie van je beschaving aan door nieuwe geavanceerde technologieën te ontwikkelen.
  • Vernietig de dwazen die je durven uit te dagen: ervaar een innovatief en dynamisch gelijktijdig turn-based vechtsysteem. Gebruik uitrusting, vaardigheden en terrein om je tegenstanders te overweldigen. Vorm je beschaving en vergelijk deze met die van je vrienden.

Het is waar, Eindeloze legende e Mensheid het zijn twee heel verschillende spellen, maar Eindeloze legende het is een fantastische titel waar Amplitude erg trots op is. Voor degenen die een idee willen krijgen van de stijl van Amplitude, is dit echt de perfecte gelegenheid om erachter te komen.

GUARDIANS UITBREIDING IS GRATIS VIA GAMES2GETHER
De uitbreiding Guardians ontketent de oude en gigantische bewakers op de planeet Auriga. Krijg het gratis via de beloont pagina van Games2Gether eind deze week.

KORTINGEN OP ALLE EINDELOZE UNIVERSUM
Ten slotte zijn alle Endless-spellen en gerelateerde uitbreidingen te koop tot 75% korting vanaf nu tot 30 maart om 19:00 uur CEST.