Bleeding EdgeBleeding Edge, titel voor meerdere spelers door Ninja Theory (Hellblade: Senua's Sacrifice), maakt vandaag zijn debuut PC en Xbox One.

Il multiplayer vechtarena van het Cambridge-team is na de recente gesloten bètafase overgegaan op de releaseversie, met enkele nieuwe functies.

Er is er een beschikbaar gesteld nieuwe kaartAardverschuiving, nieuwe skins voor vechters en toevoegen cross-play en cross-save tussen de verschillende spelplatforms. We zullen nog moeten wachten op de toevoeging van Mekko, het nieuwe personage dat de afgelopen dagen is gepresenteerd.

Nog steeds geen nieuws over de competitieve sector van de titel.

Bleeding Edge is beschikbaar op Stoom, Xbox One en Win10 voor de prijs van 29,99 euro. In plaats daarvan gratis download voor alle Xbox Game Pass-bezitters, zoals in het geval van de andere Microsoft-exclusives.