Leven op je eigen eiland Animal Crossing: New Horizons het is gemakkelijk en ontspannend, maar wat te doen als je geen fan bent van dierengebruik (zelfs als het virtueel is) voor bijbedoelingen? De gebruikelijke denkt hierover na PETA met de gids voor veganistische spelers.

Animal Crossing VeganistenDe gids, bereikbaar via deze link, het is heel direct en niet erg verwarrend: in een paar eenvoudige stappen worden de mogelijke en verboden acties uitgelegd als je het spel in "veganistische modus" wilt spelen. Onder de verschillende beperkingen die we noemen: het verbod op vissen, het verbod op het vangen van insecten en hun weergave in het museum, het verbod op de bouw van een hondenhok en een lijst met eetbare vruchten.

Hoewel het artikel in de lucht blijkt en volledig waanvoorstellingen is, kan het door PETA voorgestelde artikel in alle opzichten een echte sfida voor fans van de serie. In hoeveel dagen zou je je dorp kunnen laten groeien zonder het te gebruiken de basis van de titel?