Unity Game Simulation stelt gamestudio's in staat om hun pre-launch playtests aan te vullen met de kracht van cloud-simulatie

SAN FRANCISCO- (BUSINESS WIRE) -Unity Technologies (https://unity.com/), maker van 's werelds toonaangevende realtime 3D-ontwikkelingsplatform, lanceerde Unity Game Simulation, een service waarmee gamestudio's hun pre-launch playtests kunnen aanvullen met de kracht van Cloud Simulation. De oplossing is vandaag vrijgegeven als onderdeel van de Google for Games Developer Summit en is nu beschikbaar in open bèta, inclusief een gratis proefperiode.

Unity Game Simulation vermindert aanzienlijk de tijd en kosten die gepaard gaan met pre-lanceringstests door miljoenen gameplaythroughs snel en nauwkeurig in de cloud te simuleren, waardoor gamestudio's van elke omvang en elk budget hun gewenste gamebalans kunnen bereiken. Door te lanceren op Google Cloud, kan Unity de Unity Game Simulation-service op schaal uitvoeren, wat resulteert in hogere stabiliteit, verhoogde beveiliging en continue integratie en levering.

'Zelfs goed ontwikkelde games mislukken als ze niet goed in balans zijn. Traditionele methoden om een ​​spel in evenwicht te houden, zijn sterk afhankelijk van menselijke playtesting en talloze handmatige herimplementaties. Het hele proces is duur, traag en inefficiënt '', zegt Danny Lange, VP van AI en Machine Learning, Unity Technologies. "Een betere manier om je spel in balans te houden is met Unity Game Simulation, waar je duizenden gameplay-simulaties in de cloud kunt uitvoeren die nauwkeurigere resultaten kunnen opleveren, zodat playtesters zich kunnen concentreren op subjectieve criteria zoals het spelgevoel en de funfactor."

Furyion Games was een van de eerste bedrijven die Unity Game Simulation testte voor hun snelle, top-down online multiplayer shooter-game, Dood Carnaval, die beschikt over een robuust en complex wapensokkelsysteem. Furyion-makers gebruikten de tool om duizenden simulaties uit te voeren om de juiste combinaties van basiswapen, munitie, wapenmodule en power-up te identificeren voor de gewenste overlevingskansen en voltooiingstijd van het level.

"Door de ontwikkeling van Dood Carnaval, we lieten ons team elk wapen proberen te balanceren door te slijpen. Het gebruik van Unity Game Simulation heeft ons honderden uren en tienduizenden dollars aan arbeid bespaard ", aldus Herbert Yung, oprichter en directeur van Furyion. "Vanwege de naadloze integratie met de Unity Editor konden we simulaties uitvoeren en vervolgens binnen enkele ogenblikken snel gameplay-aanpassingen maken. Dit proces was niet alleen honderden keren sneller dan bij playtesters, maar we waren in staat om onze simulatie te ontwerpen om resultaten van hoge kwaliteit te leveren. Dit heeft mijn perspectief op de beste, meest efficiënte manier om het spel in balans te brengen echt veranderd, 'voegde Yung toe.

Unity Game Simulation is ontworpen om het traditionele spelbalanceringsproces aan te vullen en playtesters te ontlasten van de belastende, repetitieve aspecten van testen. De technologie dient ook als alternatief voor onnauwkeurige en omslachtige tools, zoals spreadsheets, die momenteel in de studio's van vandaag worden gebruikt. Met Unity Game Simulation kunnen gamemakers meer tijd besteden aan de mensgerichte aspecten van het maken van games, zoals ontwerp, terwijl ze ook gamebudgetten toewijzen voor niet-testinitiatieven zoals marketing en community-building. Dit resulteert op zijn beurt in een snellere starttijd en een algehele verbeterde spelerperceptie van games.

Unity Game Simulation is momenteel beschikbaar in open bèta. Bezoek voor meer informatie en om aan de slag te gaan https://unity.com/products/game-simulation.

Over Unity Technologies

Unity is de maker van 's werelds toonaangevende realtime 3D-ontwikkelingsplatform en biedt gebruikers de meest krachtige en toegankelijke tools om ervaringen voor de realtime wereld te creëren, te bedienen en er geld mee te verdienen. Unity stelt iedereen, ongeacht vaardigheidsniveau en branche, in staat om visuele 3D-inhoud te maken met behulp van technologie van wereldklasse, middelen te gebruiken die het gebruiksgemak maximaliseren en geld te verdienen zodat ze succes kunnen hebben met hun creaties. Het ontwikkelingsteam van 1,000 personen houdt Unity voorop in de ontwikkeling door samen te werken met partners zoals Google, Facebook, Oculus, Autodesk en Microsoft om te zorgen voor optimale ondersteuning voor de nieuwste releases en platforms. Made with Unity-ervaringen bereiken wereldwijd bijna 3 miljard apparaten en zijn de afgelopen 29 maanden meer dan 12 miljard keer geïnstalleerd. Ga voor meer informatie naar www.unity.com.

Over Furyion Games

Furyion Games is een game-ontwikkelingsstudio die in 2016 in Toronto is begonnen Dood Carnaval het is de eerste van verschillende geplande titels. De studio begon met een kernteam van gepassioneerde en competitieve gamers die games in arcadestijl wilden creëren die emotioneel indrukwekkend, grafisch explosief en volledig toegankelijk zijn voor een breed scala aan spelers. Sinds de oprichting heeft Furyion Games een gemeenschapsgerichte benadering van ontwikkeling gekozen, waarbij gamers van over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan het vormgeven van de kernervaring van het spel. Bezoek voor meer informatie www.deathcarnival.com.

Contacten

Suhatcha Panya
Unity PR
pr@unity3d.com

Bron BEDRIJFSDRAAD