Masahiro Sakurai, is nu bekend, is een onvermoeibare werknemer in staat Wijd lichaam en ziel aan uw projecten. De Game Designer lijkt echter geen idee te hebben wat de toekomst zal wachten na Super Smash Bros. Ultimate.

Het werk aan de DLC gewijd aan de titel gaat op volle toeren. Sakurai heeft zich volledig ondergedompeld in de ontwikkeling van de nieuwe jagers die in de Fighter Pass n ° 2, zonder te weten aan welke projecten hij zich kan wijden later. Gewoon een Famitsu heeft hierover een verklaring afgelegd en toegegeven dat "iOp dit moment kan ik alleen maar denken aan de productie van DLC voor Super Smash Bros. Ultimate. Maar als hij klaar is, is het een totaal schone lei. '

Al geruime tijd gaat het gerucht dat dit de laatste Smash is, geregisseerd door de mede-maker van Kirby. Is dit echt het einde van een verhaal dat meer dan 20 jaar geleden begon? Misschien alleen maar voor een terugkeer naar de ontwikkeling van titels die zijn gewijd aan de Pink Hero of, waarom niet, voor franchises die nu zijn vergeten als Kid Icarus?