Riot Games kondigt vandaag een grote update aan voor zijn gratis strategisch kaartspel League of Legends, Legends of Runeterra (LoR), die despeleconomie en de meest voortgang in het spel om de ervaring van alle spelers te verbeteren. de patch 0.9.3, die van kracht wordt vanaf de volgende 31 maart, is gemaakt rekening houdend met de vele feedback die rechtstreeks van gebruikers is ontvangen in de open bètaweken.

In de eerste plaats zal er meer controle komen op de voortgang van de spelers: onder de verschillende nieuwtjes is er in feite een joker wekelijkse kampioen van een borst die nu oneindig in niveau kan stijgen, geen dagelijkse limiet van Ervaringspunten en onbeperkte directe aankoop van elke kaart. Het doel van de ontwikkelaars is juist om gebruikers de kans te geven om te hebben wat ze willen en hoe ze willen, in een game waarin het mogelijk is om competitief te zijn, ongeacht hoeveel je uitgeeft. Een filosofie achter elk videospel Riot Games die verder uitdrukking vond in Legends of Runeterra, een spel gemaakt met de wens om bevredigende vooruitgang te bieden en tegelijkertijd perioden van ontdekking en experimenten te stimuleren, zonder dat deze twee concepten in conflict komen.

Met het nieuws dat aan het einde van de maand zal worden geïntroduceerd, is uitgebreid op de laatste gereageerd Dev Post gewijd aan LoRzullen spelers:

 • Ontvang onbeperkte (en verbeterde) borstbeloningen
  • Level 2+ bevat een expeditietoken (eerder toegekend niveau 10)
  • Level 5+ bevat een willekeurige kampioenskaart (een hallo voor alle ongelukkige kisten zonder kampioenen)
  • Level 10+ bevat een kampioensjoker (vervangt willekeurige steekproefkaart van niveau 5)
  • Na level 13 worden extra en onbeperkte capsules ontgrendeld, die elk minstens 3 zeldzame en 2 gemeenschappelijke kaarten bevatten, met de mogelijkheid om te upgraden naar een epische of voorbeeldcapsule
 • Onbeperkte XP
  • Normaal / Gerangschikt en Expeditie PvP-overwinningen scoren elke keer minimaal 200 en 100 basis-XP. Speel zoveel als je wilt!
  • Overwinningen op AI leveren altijd minimaal 50 XP of meer op
 • Onbeperkte aankopen van grappenmakers
  • Geen wekelijkse voorraad meer in de winkel
  • Je kunt ook rechtstreeks kaarten kopen op het tabblad Verzameling met munten (de prijs is identiek aan de equivalente joker)
 • Gemakkelijke en constante verzending
  • Deelname kost 2000 fragmenten of 200 munten. Samen met de tokens in kisten van niveau 2, kunnen degenen die van deze modus houden Expedities op een gemakkelijkere en goedkopere manier spelen (ter compensatie zijn de beloningen verlaagd en is de gegarandeerde willekeurige steekproef overgebracht naar de kist)

Daarnaast zullen, samen met de eerste nieuwe set kaarten en de nieuwe regio die later in het jaar zal worden vrijgegeven, de volgende wijzigingen worden toegevoegd:

 • Verhoog PE-niveaus in de regio's. Deze niveaus verhogen alle XP die je krijgt terwijl je speelt om ze te ontgrendelen, waardoor je aanvankelijke voortgang wordt versneld en nieuwe spelers kunnen herstellen.