Final Fantasy 7 Remake zal de gebeurtenissen van de eerste game niet getrouw volgen, maar er zullen toevoegingen zijn. Onder deze een geheel nieuwe climax.

Uit het recente interview met de co-regisseur Naoki Hamaguchi verscheen op de Square Enix officiële website, kwamen twee nieuwigheden naar voren met betrekking tot de langverwachte Remake. We vertrekken van een exclusieve inhoud van deze versie in vergelijking met het origineel: het Shinra-paleis krijgt een nieuwe verdieping. Volgens de woorden van Hamaguchi: "Final Fantasy VII Remake heeft een nieuwe bovenverdieping toegevoegd aan het Shinra-gebouw om een ​​climax te creëren die niet aanwezig is in de oorspronkelijke titel"Dat geeft de co-directeur ook aan Rex XIII het zal fundamenteel zijn in dit perceelsegment.

Maar dat is niet alles, waar Hamaguchi aan het einde van het interview ook over praateindspel, zeggende: 'Ik bedoel niet precies wat er in het spel zit, maar als je eindspelinhoud verwacht, zul je niet teleurgesteld zijn'.

We herinneren je eraan dat Final Fantasy VII Remake vanaf 10 april exclusief beschikbaar zal zijn op PlayStation 4.