De race om beschermende maskers is het symbool geworden van de strijd tegen het Coronavirus en hoewel de voorraden met de dag lijken te verminderen, mobiliseren veel landen en bedrijven om nieuwe voorraden te schenken en gebieden in moeilijkheden te ondersteunen. Een daarvan maakt al jaren deel uit van het gaminghardwarelandschap: Razer.

CEO van RazerVia een post op zijn account Twitter de CEO van Razer Min-Liang Tan kondigde het begin van de massaproductieverschuiving aan: van laptops en gaming-randapparatuur gaan we over op de productie van beschermende maskers. Hoewel dit initiatief momenteel gericht is op het grondgebied ChineesMin-Liang herhaalde zelf hoe snel de productie zal worden uitgebreid tot andere landen die door de pandemie zijn getroffen.

Enerzijds is het mooi hoe de producenten van onze sector ook werken om deze onzekere tijden het hoofd te bieden, maar anderzijds stelt deze aankondiging een dilemma: maar de maskers zullen zijn RGB?