Het is geen geheim dat met de toename van mensen thuis gestopt is vanwege de noodsituatie coronavirus, de afgelopen dagen zijn veel gebruikers geconfronteerd met een daling van de kwaliteit van onze verbindingen door sovraccarico. Nou, in een tijd waarin we allemaal een dosis nodig hebben Netflix en koude rillingen, kwam de europese unie met een enkelvoudig verzoek.

Thierry Breton Netflix

Volgens wat de Europese commissaris voor de interne markt heeft geschreven Thierry Bretonnam de commissie zelf contact op met de CEO van de streaminggigant Reed Hastings per cercare di verlaag de maximale kwaliteit van het afspelen van video, en zorg ervoor dat iedereen niet alleen van alle programma's in de Netflix-catalogus kan genieten, maar ook toegang tot internet kan garanderen.

Netflix reageerde onmiddellijk en de volgende release:

“Na de discussie tussen commissielid Thierry Breton en Reed Hastings - gezien de buitengewone problemen die door het coronavirus zijn veroorzaakt - hebben we bij Netflix besloten om de bitsnelheden van onze streams in heel Europa gedurende 30 dagen te verlagen. We schatten dat dit het verkeer op Europese netwerken met tot wel 25% zal verminderen en de leden een kwaliteitsdienst blijft garanderen "

Kortom, we moeten een paar dagen wennen aan de 480p, kinderen uit vervlogen tijden.