Koei Tecmo heeft zojuist aangekondigd wat het zestiende personage op het rooster zal zijn dat beschikbaar is op Fairy Tail, een titel die vanaf 25 juni 2020 op de markt komt.

Een van de belangrijkste toevoegingen aan de FAIRY TAIL-selectie is Gildarts, een S-class wizard die de magische "Crush" gebruikt om alles wat hij aanraakt te vernietigen. Gildarts sluit zich aan bij de strijd ter ondersteuning van Natsu en de andere partijleden, en gebruikt zijn overweldigende kracht om de kansen in het voordeel van de gilde te vergroten.

Tijdens het avontuur kunnen fans hun droomteam samenstellen met de verschillende personages uit de serie en hun rivalen: van Gildarts tot Erza, Gray en Gajeel. Door de verschillende personages samen te laten vechten, zullen hun banden geleidelijk worden versterkt door het niveau van vriendschap te vergroten en speciale gesprekken genaamd "Bond Dialogue" te ontgrendelen, met originele dialogen die speciaal zijn geschreven voor het FAIRY TAIL-spel.

Il gelicentieerde titel zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. Voor degenen die het spel boeken via een van de officiële kanalen geselecteerd door de uitgever, kan een exclusief Elsa-kostuum krijgen