Nadat de talloze doelen al een paar dagen na de lancering verzameld, beginnen de eerste nieuwe producten te arriveren Call of Duty: Warzone. Activision heeft de afgelopen uren namelijk aangekondigd dat het nu mogelijk zal zijn om de game alleen te spelen. De verplichting om wedstrijden te spelen in teams van drie leden zal niet langer een beperking zijn.

In de Solitaire-modus word je alleen naar Verdansk gekatapulteerd volgens de regels van Battle Royale. Dat betekent geen teamgenoten, geen vrienden - alleen jij en een pistool met een paar kogels. Zie het als een Call of Duty-free-for-all-klassieker, maar dan op grote schaal.

Terwijl je buit maakt, contracten voltooit en overleeft tegen maximaal 149 andere spelers, breidt de gaswolk het speelgebied uit en verkleint het, net als in een gewone Battle Royale. De Goelag verwelkomt nog steeds de outcasts van Warzone, maar als je sterft in de 1v1-wedstrijd, vergeet dan elke vorm van inwisseling - je bent zeker uit het spel.

De laatste operator die overeind blijft, wint.

Het Activision-merk Battle Royale sluit daarom aan bij alle grote producties van het genre en biedt (daarnaast) een veel klassiekere modus. Als je nog steeds op zoek bent naar speelkameraden, nodigen we je uit om je te abonneren op de onze toegewijde groep.