Amazon Italië heeft de pagina gewijd aan bijgewerkt Resident Evil 3, door een nieuwe releasedatum voor de remake in te voeren. Fout of uitstel?

We hebben je net goed nieuws gegeven over het merk van Resident Evil (link naar het artikel qui), maar we moeten met je praten over een mogelijke release slip van de remake van het derde hoofdstuk. Amazon Italië heeft de releasedatum van de game inderdaad gewijzigd, van 3 april tot 30 april 2020. Het kan een vergissing zijn van de dealer, maar ook van de website van GameStop de releasedatum op de gamekaart gewijzigd door een algemeen "nog te definiëren" in te voegen.

Het uitstel lijkt zorgwekkend alleen de Italiaanse release van de titel, aangezien de buitenlandse kaarten geen variaties hebben ondergaan.

Wat een noodgeval Covid-19 had onverwachts voor de verspreiding van de titel in ons land kunnen zorgen?