In de afgelopen uren Stoom, het platform van Klep gewijd aan de wereld van pc-gaming heeft registrato de hoogste piek in zijn geschiedenis in termen van gelijktijdig verbonden gebruikers, die ongeveer 20 miljoen spelers op zaterdag 14 maart (19,728,027 om precies te zijn).

Het vorige record is van 18,801,944 gelijktijdige gebruikers, afgelopen februari bereikt, en deze sprong van een miljoen gebruikers is duidelijk te wijten aan het "weekend thuis" dat veel spelers moeten doorstaan ​​vanwege de beperkingen die door de verschillende staten zijn opgelegd als gevolg van de noodsituatie coronavirus / COVID-19.

Onderaan de afbeelding zie je ook de meest populaire titels van het moment op het platform, met CS: GO sterk in de hoofdrol, die alleen het exorbitante cijfer van een miljoen hedendaagse spelers registreerde.