de nood coronavirus heeft veel ongemakken met zich meegebracht en brengt deze momenteel niet alleen in ziekenhuizen en winkels, maar ook in onze sector. Na de aankondiging, twee weken geleden, van het uitstel van de GDC 2020 op een nader te bepalen datum hebben de organisatoren een nieuwe locatie in gedachten: Trekken.

Game-ontwikkelingNaar aanleiding van het initiatief van Microsoft ed Ubisoft, heeft de GDC-commissie aangekondigd de komst van een line-up van werkplaats, gratis streaming beschikbaar op Twitch. Vanaf de volgende maandag aan Vrijdag (van 17:XNUMX uur tot XNUMX:XNUMX uur Italiaans) is het mogelijk om verschillende ontwikkelaars te volgen (waaronder opvallen 343 Industries, BioWare, Playground Games e Gearbox) die de verschillende ontwikkelingsstadia van sommige aspecten van hun titels zullen verklaren.

Maar dat niet alleen: uitzonderlijk op 18 maart, de Independent Games Festival en Game Developer Choice Award ze zijn te volgen via het platform (vanaf XNUMX uur Italiaanse tijd). Ten slotte kan elke conferentie die is gepland voor de GDC Vault door iedereen worden gevolgd gratuitamente, zonder de noodzaak van een jaarabonnement.