Il Covid-19 heeft de hele wereld gestopt, inclusief de sportwereld. Bijna alle belangrijke competities ter wereld zijn geschorst, van Serie A tot de Champions League.

In de zomer de Europees voetbal 2020, maar hun ontwikkeling is niet zo zeker en duidelijk. Dit komt omdat we hopen dat de Coronavirus-noodsituatie in juni is teruggekeerd, maar gezien de verspreiding van het virus naar de rest van Europa en de wereld, lijkt een uitstel of een schorsing van het toernooi steeds waarschijnlijker.

We konden echter dankzij de Europese competities spelen Pes 2020 eFootball: inderdaad Konami hij zei dat hij in ieder geval de gratis update zal vrijgeven, die zal toevoegen aan zijn voetbalsimulator deUEFA Euro 2020-uitbreiding.

Pes 2020 eFootball heeft de officiële exclusieve licentie van het evenement, en de uitbreiding zal worden aangevuld met alle 55 nationale teams van de UEFAde complete rozen, nieuwe speluniformen en een officiële stadions.

De update is beschikbaar gratuitamente voor alle eigenaren van Pes 2020 eFootball, waarvan we u uitnodigen om de onze te lezen recensie, vanaf de volgende 30 april.