Verveeld om de hele dag opgesloten te zitten in huis? Wij ook. Maar gelukkig Shockdom komt ons te hulp.

De Italiaanse uitgever van stripboeken heeft besloten om een ​​eindeloze catalogus met Italiaanse strips gratis ter beschikking te stellen, via zijn streamingdienst op aanvraag YEP tot 3 april.

'De Italianen worden door de noodsituatie als gevolg van de snelle verspreiding van het noodland naar huis gedwongen COVID19, Zo kunnen ze profiteren van de nieuwe versie van het platform, online vanaf 10 maart en te downloaden via de Play Store. De uitgeverij heeft namelijk besloten om een ​​groot deel van de catalogus gratis aan te bieden "

Op de site is aangegeven dat geen registratie vereist. Dit, dat ook gratis is, brengt echter enkele voordelen met zich mee, zoals de mogelijkheid om strips te downloaden en die te lezen waarvoor leeftijdsverificatie wordt verstrekt.

Yep is zowel op internet als op Android beschikbaar via de Play Store

Hier is een lijst van de betrokken artiesten. Andere namen kunnen in de loop van de tijd worden toegevoegd:

Giuseppe Andreozzi, Giovanni Ballati, Giorgio Battisti, Flaviano Bianchini, Bigio, Maria Luisa Buffardo, Calanda, Salvatore Callerami, Marianna Catone, Elisabetta Cifone, Fabrizio, Cosentino, Dado, Chiara De Plano, Gabriele Falzone, Antonio Fassio, Grillo, Kitsune Yu Paolo Margiotta, Luca Molinaro, Nebbioso, Francesca Perrone, Marta Quaglia, Chiara Raimondi, Elisa Romboli, Marco Scali, Ja, Oriana Staiano, Elena Toma, Marcello Toninelli
Emanuele Manu Tonini, Marco Torti, Enrico Trentin, Fabio Valentini, Salvatore Vivenzio.